Proslava 44 godisnjice Udruzenja penzionera policijske uprave Zrenjanin

APRIL 2019

Proslavi koja je organizovana 24. aprila 2019 godini prisustvovali predstavnici Asocijacije udruženja penzionera OUP Srbije, Udruzenja penzionera Saveznog, Republickog i Gradskog MUP-a Beograda, Nisa, Valjeva, Subotice, Kragujevca, Sapca i drugih udruzenja penzionera OUP-a Srbije, kao i gosti iz Udruzenja penzionera policije iz Temisvara i Segedina

Svi gosti su, po programu proslave, u grupama brodom obisli ‚‚Carsku Baru‚‚ a  zatim stigli u Zrenjanin gde ih je srdacno docekao domacin Predsednik Udruzenja penzionera Policijske uprave u Zrenjaninu Stevan Golić.

Pored toga Izvrsni odbor Asocijacije udruzenja penzionera organa unutrasnjih poslova Srbije odrzao je u Zrenjaninu svoju redovnu Sednicu na kojoj su razmatrana tekuća pitanja iz rada Asocijacije.

Predstavnici Udruženja penzionera Saveznog MUP-a - Zamenik predsednika Upravnog odbora Gojko Popović i Sekretar udruženja Dusan Maksimovic, obišli su i prostorije opštinskog Udruzenja penzionera Zrenjanina, gde ih je primio Predsednik toga udruzenja Slavko Vučurović. U konstruktivnom razgovoru medjusobno su razmenjena iskustva u radu i informacije o aktivnostima ovih udruzenja posebno u kulturnim, sportko rekreativnim i drugim drustvenim aktivnostima i dogovorena medjusobna saradnja koja bazira na zajednickim interesima oba udruzenja.

Pored toga isti Predstavnici Udruženja penzionera Saveznog MUP-a ostvarili su kontakt i obavili razgovor sa rukovodstvom Udruzenja penzionera policije Temisvara koje je predvodio Predsednik toga Udruzenja Dragos Valentin Dumitrasku. U razgovoru su razmenjeni kontakti i iskustva iz rada tih udruzenja uz obostranu želju za uspostavljanjem saradnje u aktivnostima za koje postoji obostrani interes, posebno u praćenju aktivnosti i razmeni informacija preko Websajtova koja poseduju oba Udruzenja i dr.

Proslava godisnjice Policijske uprave Zrenjanin izvanredno je organizovana u poznatom hotelu ‚‚Vojvodina‚‚ uz uvodnu rec domacina, prigodan program i druženje svih ucesnika do kasno po podne.

-----------------------------------------------------------------------


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
© 2022 Flex. All Rights Reserved.