PRIMER DOBRE PRAKSE

16.10.2020

U ORGANIZACIJI PRIVREDNOG DRUŠTVA ‚‚ZASTITA PLUS‚‚ U PROSTORIJAMA

UDRUŽENJA PENZIONERA SAVEZNOG MUP-A, 16. OKTOBRA 2020 POČEO JE SA

RADOM SEMINAR NAMENJEN LICIMA KOJA ŽELE DA POLAŽU ISPIT I STEKNU LICENCU

ZA PROCENU RIZIKA U ZAŠTITI LICA, IMOVINE I POSLOVANJA

 Seminar je održan uz poštovanje svih predvidjenih mera zdravstvene zaštite i preporuka utvrdjenih od strane nadležnog Kriznog staba Srbije za borbu protiv korone virusa

  

DIREKTOR PREDUZEĆA ‚‚ZAŠTITA PLUS‚‚ MILOVAN LAPČEVIĆ POZDRAVIO JE SVE

PRISUTNE I UKAZAO NA ZNAČAJ STICANJA LICENCE ZA PROCENU RIZIKA U ZAŠTITI

LICA, IMOVINE I POSLOVANJA, KAO I OBUKE ZA STICANJE LICENCI ZA OBAVLJANJE

POSLOVA PRIVATNOG OBEZBEDJENJA U SKLADU SA ZAKONOM O PRIVATNOM

OBEZBEDJENJU

*                *                *

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA KANDIDATA, U ORGANIZACIJI PRIVREDNOG DRUSTVA ``ZASTITA PLUS``, NASTAVIĆE  SE  SA OBUKOM NOVIH GRUPA POLAZNIKA ZA STICANJE LICENCI ZA OBAVLJANJE POSLOVA PRIVATNOG OBEZBEDJENJA.

OVAJ VID OBUKE DO SADA JE USPESNO ZAVRSILO PREKO 350 POLAZNIKA!

PREDUZECE ZA KANDIDATE, NAKON USPESNO ZAVRSENE OBUKE, ORGANIZUJE POLAGANJE STRUCNOG ISPITA PRED KOMISIJOM MUP-a REPUBLIKE SRBIJE ZA DOBIJANJE LICENCE ZA OBAVLJANJE POSLOVA FIZICKO TEHNICKOG OBEZBEDJENJA

                                                                *              *             *

Privredno društvo“Zaštita plus“ d.o.o. Beograd, Bulevar kralјa Aleksandra 298a, ciji je osnivac Udruzenje penzionera Saveznog MUP-a, na osnovu ovlašćenja  od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije vrši stručnu obuku lica za obavlјanje poslova privatnog obezbeđenja u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju. Obuka se obavlјa u sedištu Privrednog društva, a deo obuke za primenu fizičke snage u prostorijama Omladinskog džudo kluba „Beograd“ koje se nalazi u sklopu stadiona OFK „Beograd“.

Privredno drustvo ``Zastita plus`` maja 2017 godine redovno organizuje OBUKU za sticanje LICENCI za obavljanje poslova privatnog obezbedjenja u skladu sa Zakonom o privatnon obezbedjenju i to:

  1. OBUKA ZA STICANJE LICENCI ZA VRSENJE POSLOVA FIZICKO TEHNICKE ZASTITE LICA I IMOVINE I ODRZAVANJA REDA NA SPORTSKOM PRIREDBAMA, JAVNIM SKUPOVIMA I DRUGIM MESTIMA OKUPLJANJA GRADJANA
  2. Obuka za sticanje LICENCE ZA PROCENU RIZIKA U ZASTITI LICA, IMOVINE I POSLOVANJA

PREDAVACI SU KVALITETNI I ISKUSNI SA BOGATIM RADNIM ISKUSTVOM STECENIM U MINISTARSTVU UNUTRASNJIH POSLOVA

NASTAVA SE ODRZAVA U PRIJATNOM PROSTORU UDRUZENJA PENZIONERA SAVEZNOG MUP-a - Bulevar Kralja Aleksandra 298, Beograd

Nakon uspesno završene OBUKE, kandidatu se od strane „Zaštita plus“, izdaje Potvrdu o obučenosti, koja služi kao  dokaz za  polaganje pred komisijom MUP-a, nakon čega se predaje zahtev za dobijanje LICENCI za obavlјanje poslova privatnog obezbeđenja.  

Prijavu kandidata za polaganje pred komisiju MUP-a, vrši „Zaštita plus“.

Obuka za bilo koju oblast počinje nakon formiranja grupe. O tačnom datumu početka obuke kandidati se  blagovremeno obavestavaju.

Privredno društvo „Zaštita plus“, organizuje i  PRIPREMNE SEMINARE za sve tri vrste oblasti, za kandidate koji su oslobođeni Obuke (lica koja su najmanje tri godine proveli,  na radu u MUP-a na mestu ovlašćenog službenog lica, aktivnog vojnog lica ili bezbednosne agencije).  

Zainteresovani se mogu  javiti na telefone 011/2441-152 ili 064/8232-553, poslati svoju prijavu i postaviti pitanje na E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

POZIVAMO SVE ZAINTERESOVANE KANDIDATE ZA POMENUTU SPECIJALIZOVANU OBUKU, POSEBNO PENZIONERE, KOJI SE JOS UVEK OSECÁJU RADNO SPOSOBNIM, DA SE JAVE PREDUZECU ``ZASTITA PLUS`` RADI DOGOVORA OKO NACINA I POSTUPKA ZA STICANJE LICENCI I RADNOG ANGAZOVANJA NA POSLOVIMA FIZICKO TEHNICKOG OBEZBEDJENJA

*                *                  *

Koristimo priliku da svim posetiocima Websajta upsmup.rs cestitamo Dan  oslobodjenja Beograda 20. oktobar 2020! Beograd smo oslobodili zajedno sa nasim saveznicima - ruskim narodom koji su nam u teskim trenucima uvek pomagali, uz poruku mladima da smo kroz istoriju uvek bili na pravoj strani u odbrani svoje zemlje.

                                                   IZ UREDNISTVA WEBSAJTA UPSMUP.RS

                                                             ===============================


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
© 2021 Flex. All Rights Reserved.