MAJ 2022

POSLE ZASTOJA U AKTIVNOSTIMA ZBOG PANDEMIJE VIRUSA KOVID 19

UDRUŽENJE PENZIONERA SAVEZNOG MUP-a SE VRACA SVOJIM REDOVNIM AKTIVNOSTIMA NA NAJBOLJI NAČIN

DRUŽENJU PENZIONERA, U PROSTORIJAMA UDRUŽENJA 13. MAJA 2022, UZ TRADICIONALNI VOJNIČKI PASULJ, ODAZVAO SE VELIKI BROJ ČLANSTVA.

OKUPLJENIM ČLANOVIMA U SALI MESNE ZAJEDNICE ‚‚LIPOV LAD‚‚ OBRATIO SE PREDSEDNIK SKUPSTINE UDRUŽENJA BLAGOJEVIĆ RADIŠA, POZDRAVLJAJUĆI, TOPLIM REČIMA DOBRODOŠLICE, SVE PRISUTNE ČLANOVE I GOSTE.

PREDSEDNIK UPRAVNOG ODBORA, DRAKČE DIMITRIJEVIĆ, UPOZNAO JE SVE PRISUTNE SA VISE ZNAČAJNIH ODLUKA KOJE JE DONEO UPRAVNI ODBOR UDRUŽENJA O NASTAVLJANJU REDOVNIH AKTIVNOSTI, POSEBNO U OBLASTI SOCIJANO HUMANITARNOG RADA, DRUŠTVENO KULTURNIH I SPORTSKO REKREATIVNIH AKTIVNOSTI.

TAKODJE JE NAPOMENUO DA NAM PREDSTOJI RAD NA IZMENAMA I DOPUNAMA STATUTA UDRUŽENJA SA IDEJOM, IZMEDJU OSTALOG, DA SE OBEZBEDI UČLANJAVANJE U UDRUŽENJE, POD POVOLJNIM USLOVIMA I ČLANOVIMA UŽE PORODICE JER SE PO PRIRODI SMANJUJE BROJ ČLANOVA UDRUŽENJA.

SVE PRISUTNE ČLANOVE I GOSTE POZDRAVIO JE PREDSEDNIK SAVEZA PENZIONERA SRBIJE,

PROF. DR. ANDREJA SAVIĆ I IZRAZIO ZADOVOLJSTVO NASTAVKOM REDOVNIH AKTIVNOSTI UDRUŽENJA PENZIONERA SAVEZNOG MUP-a, UZ NAPOMENU DA JE OVO UDRUŽENJE JEDNO OD NAJBOLJE ORGANIZOVANIH UDRUŽENJA PENZIONERA I DA POSTIŽE IZUZETNE REZULTATE U RADU. TOM PRILIKOM JE UDRUŽENJU PENZIONERA SAVEZNOG MUP-A DODELIO POVELJU SAVEZA PENZIONERA SRBIJE, ZA IZUZETAN VIŠEGODIŠNJI DOPRINOS U RADU, RAZVOJU I OSTVARIVANJU CILJEVA I ZADATAKA SAVEZA PENZIONERA SRBIJE KOJU JE I IME UDRUŽENJA PRIMIO PREDSEDNIK SKUPŠTINE BLAGOJEVIĆ RADIŠA UZ BURAN APLAUZ SVIH PRISUTNIH ČLANOVA I GOSTIJU.

TAKOĐE JE UDRUŽENJU URUČIO POKLONE SAVEZA PENZIONERA SRBIJE U VIDU KOMPLETNE

KOMPJUTERSKE OPREME I SETA BROJNIH SPORTSKIH REKVIZITA PRILAGODJENIH SPORTSKO REKREATINIM AKTIVNOSTIMA TRECEG DOBA.

NA DODELJENOJ POVELJI I SPORTSKOM REKVIZITIMA ZAHVALILI SU SE PREDSEDNIK SKUPŠTINE

BLAGOJEVIĆ RADIŠA I PREDSEDNIK UPRAVNOG ODBORA DIMITRIJEVIĆ DRAKČE I POZVALI ČLANOVE UDRUŽENJA I GOSTE DA PREDJU NA DRUŽENJE U PROSTORIJE UDRUŽENJA. DRUŽENJE ČLANSTVA JE PROTEKLO U IZVANREDNOJ ATMOSFERI, UZ TRADICIONALNI VOJNIČKI PASULJ, MUZIKU, PESMU I IGRU, DO KASNO PO PODNE.

==============================================