Druzenje

21. decembar 2018.

 

POVODOM PREDSTOJECIH PRAZNIKA UPRAVNI ODBOR UDRUŽENJAPENZINONERA SAVEZNOG MUP-a ORGANIZOVAO JE 21.12.2018. NOVOGODIŠNJEDRUŽENJE ČLANOVA UZ KOKTEL, PODELU NOVOG GLASILA ‚‚NAŠE AKTUELNOSTI‚‚I NOVOGODISNJIH KALENDARA U PROSTORIJAMA UDRUŽENJA. DRUŽENJE JE IZAZVALO VELIKI INTERES KOME SE ODAZVALO PREKO 130 ČLANOVA I GOSTIJU

SEKRETAR UDRUŽENJA DUŠAN MAKSIMOVIĆ ZAHVALIO SE ČLANOVIMA I GOSTIMA NA IZVANREDNOJ POSETI POŽELEŠI IM DOBRODOŠLICU I DOBRO ZDRAVLJE, UKAZUJUĆI PRI TOM DA JE ORGANIZACIONI ODBOR UDRUŽENJA ZA PROSLAVU JUBILEJA 50 GODISNJICE OSNIVANJA I RADA UDRUŽENJA SVE AKTIVNOSTI U 2018 GODINI PROGLASIO JUBILARNIM I DA SU SVE USPEŠNO SPROVEDENE. ZATIM JE POZVAO PREDSEDNIKA UPRAVNOG ODBORA DRAKČETA DIMITRIJEVIĆA DA SE OBRATI PRISUTNIMA I GOSTIMA.

 PREDSEDNIK UPRAVNOG ODBORA POZDRAVIO JE SVE PRISUTNE ČLANOVE I GOSTE I U KRAĆEM OBRAĆANJU ISTAKAO IZUZETNO USPESNE REZULTATE KOJE JE UDRUŽENJE POSTIGLO U JUBILARNOJ GODINI, POSEBNO U OBLASTI SOCIJALNO HUMANITARNIH, DRUSTVENIH, KULTURNIH, UMETNIČKIH, SPORTSKO REKREATIVNIH I DRUGIH AKTIVNOSTI. TAKODJE JE ISTAKAO IZUZETNO DOBRU SARADNJU SA ASOCIJACIOM PENZIONRA OUP I SLUŽBI BEZBEDNOSTI, SAVEZOM PENZIONERA SRBIJE, GRADSKOM ORGANIZACIJOM PENZIONERA BEOGRADA I BROJNIM DRUGIM UDRUŽENJIMA, DRUŠTVIMA I DRŽAVNIM ORGANIZACIJAMA.

UKAZAO JE NA IZUZETAN ZNAČAJ BOGATIH PROGRAMSKIH AKTIVNOSTI KOJE NAS ČEKAJU U GODINI PRED NAMA I POZVAO ČLANOVE DA SE AKTIVNO UKLJUČE U RAD UDRUŽENJA. POSEBNO JE ISTAKAO I DA SE RADI NA PRIPREMI PROGRAMSKE ORIJENTACIJE UDRUŽENJA ZA NAREDNI ČETVOROGODIŠNJI PERIOD DO 2022 GODINE. NA KRAJU JE POZELEO SVIM PRISUTNIM ČLANOVIMA I GOSTIMA SREĆNE NOVOGODIŠNJE I BOŽIĆNE PRAZNIKE I DOBRO ZDRAVLJE NJIMA I ČLANOVIMA NJIHOVIH PORODICA.

ZATIM SE PRISUTNIMA OBRATIO ČLAN NAŠEG UDRUŽENJA I PREDSEDNIK ASOCIJACIJE UDRUŽENJA PENZONERA OUP I SLUŽBI BEZBEDNISTI REPUBLIKE SRBIJE PROF.DR. ANDREJA SAVIC KOJI JE POZDRAVIO I ČESTITAO SVIM PRISUTNIMA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE POZELEVŠI IM DOBRO ZDRAVLJE I DUG ZIVOT.

IZLAGANJE PREDSEDNIKA UPRAVNOG ODBORA I OBRAĆANJE PREDSEDNIKA ASOCIJACIJE UDRUŽ ENJA PENZIONERA OUP I SLUŽBI BEZBEDNOSTI PROPRAĆENI SU DUGIM APLAUZOM SVIH PRISUTNIH.

==============================


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
© 2022 Flex. All Rights Reserved.